Vatera

2009 óta árusítunk a vaterán!
Több mint 2000 elégedett vásárló!

TOP termékek

Tanúsítvány

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

Házhozszállítás

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna.

Playlife Stunt Push red extreme roller

Playlife Stunt Push red extreme roller

Playlife Stunt Push red extreme roller

A Playlife Stunt Push red extreme roller egy haladóknak kifejlesztett, német gyártótól származó freestyle/extreme roller, street vagy skatepark használatra elsősorban.

Alumínium ötvözetének, és krómacél szerkezetének köszönhetően amellett, hogy bírja az extreme igénybevételt, a csúszásokat, az ugrásokat, egyben egy könnyű is, ami fontos a több órás gyakorlások folyamán, hogy a használója ne fáradjon el olyan hamar, és a trükköket is könnyebben és pontosabban végre tudja hajtani.

Kerekei alumínium maggal rendelkeznek a strapabíróság érdekében. Illetve átmérőjük nem túl nagy, így a súlypont alacsonyan marad, ami fontos a stabil érkezésekhez.

Hegesztett kormánya, az erős merevítéseivel már a keményebb trükköket is jól bírja.

A roller típus sajátossága, hogy nem összecsukható. A kormányok, a fogantyúk hegesztéssel vannak összeillesztve. Erre azért van szükség, mert ezek azok a kényes pontok, amik az egyik legnagyobb terhelést kapják, és egy hagyományos utcai rollernél eltörnének hamar.

A roller egy magasabb fokú, erősített fejcsapágyszerkezettel és kompresszióval rendelkezik, amik szintén úgy vannak megerősítve, és olyan anyagokból készülnek amik ellenállnak az ugrásokból adódó nagy terheléseknek.

Hátul egy erős, kopásálló alumínium fék található.

Csapágyazásban a már jól ismert és bevált WCD (Wicked) márkát használják, precizitásában pedig már gyárilag beleszerelik ABEC 7-es szériát.

A roller súlypontja maximálisan alacsonyra került, ezzel elősegítve a biztonságos stabil érkezéseket az ugrásokból.Kormány magassága: 87cm

Anyaga Alumínium ötvözet
Kerék márka Playlife
Kerékméret 110mm
Kerék keménység 84A
Csapágy Wicked (WCD) precision
Csapágy precizitás ABEC 7
Súlyhatár 100Kg
26 900 Ft
A vásárlás után járó pontok: 1 076 Ft
Adatok
Cikkszám
785352